maandag 15 april 2013

Personal journal

Hooooi,

Ik wil eigenlijk jullie nog wat vertellen over wat ik deze week allemaal uitgespookt heb.
Het was een erg drukke week met 3 proefwerken. Voor deze week en ook volgende week staan ook 3 proefwerken op het programma. Het is dus nog eventjes hard werken en doorbijten en over 2 weekjes eindelijk vakantie vieren. Ik kijk er zo naar uit om elke dag tot 10uur in mijn bed te liggen, allemaal leuke dingen te doen met vriendinnen en heel veel te bloggen.

Woensdag heb ik posters opgehangen in mijn mini dorpje met daarop een dringend oppaswerkverzoek. Ik vind het namelijk hartstikke leuk om met kleine kinderen om te gaan en wil graag iets bijverdienen. Ik ben razend enthousiast, maar heb alleen nog geen oppasgezin gevonden. Er heeft ook nog niemand gebeld dus ik zal nog eventjes af moeten wachten.

Vrijdag was het eindelijk zover, klassenuitje. We hebben lang moeten zoeken naar iets leuks om te doen en we hebben de datum nog een paar keer veranderd. Maar vrijdag zaten we toch eindelijk met z'n allen aan tafel. We gingen wokken in een dorpje dicht in de buurt. Het is een soort lopend buffet waarbij je allemaal eten op je bord kan scheppen en dat dan kan laten wokken in een grote pan. Ik heb alleen maar heerlijk Oosters eten gegeten! Er waren ook van die dutskes die friet gingen eten. Nee bij mij lagen er alleen maar Aziatische dingen op mijn bord waar ik heel erg van gesmuld heb. Jammie! Het was ook echt heel gezellig, lekker kletsen en gezellig samenzijn met heel de klas. Een hele geslaagde avond. Na het eten zijn we ook nog eventjes in de gamehal geweest. Ik ben best trots op mezelf ik heb maar 1euro uitgegeven aan een potje airhockey. Ik heb ook nog een heleboel foto's gemaakt.Na het klassenuitje bleef Iris een lieve vriendin van mij slapen. Met z'n 2en in mijn grote bed gepropt samen met een aflevering van Flikken Maastricht en The Twilight Saga Eclipse en niet te vergeten onze kwebbelmondjes. We hebben echt heel veel liggen giebelen en lachen. Volgensmij hebben we best wel wat lawaai gemaakt. Sorry papa & mama. We sliepen pas rond 2uur (Wat eigenlijk nog heel erg meevalt) en waren rond 8uur wakker. 6Uur slaap is toch wel iets te weinig, dat gaf mijn hoofd tenminste aan... Zaterdagochtend hebben we bijna heel de ochtend in mijn bed liggen kletsen en opzoek naar gave kleding & sieraden. We hebben heel wat leuke dingen gevonden! We hadden een heel plan bedacht met allemaal leuke foto-idee├źn. Net toen we foto's wilden gaan maken kwam Iris haar moeder om haar op te halen. Dat foto's maken houden we nog tegoed.

Zondag heb ik gewoon in mijn shortje in de tuin gelegen en gewerkt aan een DIY voor jullie. Verder veel gelezen & nog wat gekookt. Een hele geslaagde en warme middag!

Hebben jullie ook een leuke week gehad?

2 opmerkingen:

  1. Ik wil ook snel weer eens Twilight zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een leuke week! Ik ben benieuwd naar jullie foto ideetjes :-)

    xo The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...