vrijdag 28 juni 2013

Little update

En toen was het zo ver, ik heb vakantie! Ein-de-lijk na een heel erg druk jaar, waarbij ik heel veel moest doen voor school en veel stressmomentjes heb gehad, is het klaar. Het schooljaar is voorbij hoezee! Ik heb eigenlijk al meer dan 2 weken geen les meer. Eerst had ik een week lang proefwerkweek en de donderdag moest ik mijn cijfers ophalen. Ik heb er een aantal mooie cijfers aan overgehouden en ben er erg tevreden mee. Na de 'terugkomdag' , zoals dat bij ons op school heet, zijn we met alle 2e havo en vwo klassen naar het zwembad geweest. Het plan was om naar het strand te gaan, maar het weer wilde niet meewerken dus lagen we lekker in het zwembad te dobberen. Wat natuurlijk ook heel erg leuk was. Één van de leraren had een onderwatercamera mee en daar hebben we eens lekker mee geëxperimenteerd. Ik ben benieuwd naar de foto's, maar ze staan nog niet op de schoolsite. Die ga ik natuurlijk wel laten zien, want volgensmij zijn ze erg speciaal. 's Avonds hadden we ook nog een BBQ en dat was heerlijk relaxed. Op een gegeven moment lagen we met bijna alle leerlingen in het gras een beetje te kletsen en lachen. Een leuke afsluiting van het jaar. Voor de rest ben ik lekker bijgekomen en heb ik, ja wat heb ik eigenlijk gedaan? Dat kun je het best omschrijven met niks. Een beetje series kijken, bankhangen en lezen. Heerlijk!

Maandag moest ik nog mijn boeken terugbrengen en woensdag mijn rapport ophalen. En nu ben ik echt klaar en kan ik vakantie gaan vieren. Ik heb al een paar dingen gedaan waarbij je een echt vakantiegevoel krijgt. Dinsdag ben ik naar Iris geweest en hebben we heerlijk in de zon gezeten en een fotoshoot gedaan. Dankjewel  Maaike (de zus van Iris) voor je geweldige fotokwaliteiten. De woensdag heb ik doorgebracht op het Nederlandse strand. En ik heb gezwommen met dit 'prachtige' (uhum) weer. Uiteraard wel met een wetsuit aan. Gisteren was de afsluitende BBQ met alleen onze klas en dat was ook een heel erg geslaagd uitje. Waarvoor Iris en ik meer dan drie uur voor in de keuken hebben gestaan. Wij waren namelijk het toetjesteam. Wat een eer.


Nu heb ik iets leuks, maar ook wel iets vervelends te melden. Over precies 10 uur is de auto met een heleboel koffers aan het rijden richting Italië. Uiteraard met mijn ouders, broertje en mij er in. 2 Weken heb ik om te genieten van het zonnige warme weer op Sardinië. Het gaat vooral een relaxvakantie worden. Heerlijk bijkomen van die drukke weken. Een beetje lezen, zwemmen en genieten van de zon op je huid. Er is wel één nadeel. Waarschijnlijk heb ik geen WI-FI en dat betekent niet bloggen. Ik heb wel een paar berichten geschreven die waarschijnlijk in de loop van deze twee weken online komen. Ik ga in ieder geval heel erg genieten en over een tijdje ben ik weer helemaal zongebruind terug.2 opmerkingen:

  1. Aww, geniet van Sardinië lieverd! Daarna hopelijk veel afspreken om al je verhaaltjes te vertellen :D xxx Romy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...