zaterdag 23 november 2013

Need need need

New look knits

Nog steeds ben ik bezig met me klaar te maken voor de winter en iets wat daar echt nog in ontbreekt zijn een sjaal, handschoenen en een lekkere dikke muts. Voorgaande jaren had ik geeneens handschoenen in huis. Als ik dan in een leuke stad was, vergat ik gewoon om op zoek te gaan naar dingen mij nou echt eens warm konden houden met het koude weer. Ik stal altijd maar die van mijn moeder, haha. Dus dit jaar heb ik een missie. Warme handen en oren in de winter. 

Bij New Look vond ik een heleboel dingen waar ik mezelf wel mee zag lopen in de winter. Heerlijk ingepakt in één van deze sjaals en met die bruine handschoentjes aan mijn handen wil ik de hond wel uitlaten met het koude weer dat op komst is. Wie weet bestel ik hier wel iets, want ik word er wel warm van. (Letterlijk en figuurlijk). Vooral de sjaal helemaal rechts spreekt me aan.

Wat vinden jullie van deze New Look winterspulletjes en zijn jullie al helemaal klaar voor de winter?

3 opmerkingen:

  1. Superleuk! Ik ben nog niet helemaal klaar voor de winter, er staan nog een hoop leuke en warme kledingstukken op mijn wishlist. Als ik binnenkort weer eens ga winkelen, zal ik ook eens naar binnenlopen bij New Look. Bedankt voor de inspiratie! ♥

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga dit jaar echt zo'n heeeeele lange, opvallende sjaal kopen :) Die aztec-sjaal is echt geweldig dees :o Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...